itulau_fanua

Fa'aigoa fa'alauiloa mo peleue puffer

wps_doc_0

1. o'o i fafo

O elemene o'o'o lauiloa i vaitau talu ai nei fa'atasi ma Puffer na aumaia ai fo'i avanoa fou.

wps_doc_1

2. Fa'asologa o mamanu

Pe a faatusatusa i le lolomiina o mamanu o le vaega tele muamua, mai le ERL, House of Errors to Undercover Evangelion ua faalauiloaina le su'iina o le Puffer ua mamanuina i mamanu.

wps_doc_2

3. Puffer Boots

O le fa'aalia lata mai o le tele o pea Puffer Boots i luga o le YEEZY Insulated Boots fa'aalia ma le Louis Vuitton Miami fa'aaliga o la'ei tama, e mafaufau ai tagata i le avanoa o Puffer Boots mo le fa'aoga i aso uma.

wps_doc_3

4. Fa'asolo tele

Mai le lapopoa o Puffer headgear i le faʻafefeteina o ata i le Puffer Jackets tetele e mafai ona foloina tagata, DingYun Zhang, o loʻo i ai le Yeezy design ma le CSM, ua avea ma se tasi o tagata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga o loʻo tosina mai i le taimi nei.

wps_doc_4

5. Lalaga

I Bottega Veneta i lalo o Daniel Lee, o le lalaga plaid ua faʻalauteleina, ma o le laina laina faʻaonaponei e sili atu ona talafeagai mo le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei ua toe faʻafoʻi mai ai Bottega Veneta i ituaiga masani o ata a alii ma tamaitai.

I le faaopoopo atu i sitaili sikaili, o ofu lalaga e maua ai foi filifiliga sitaili mo le faʻaogaina o galuega.

wps_doc_5

6. Monogram Stereo

O Monograms lautele na aumai e ituaiga e pei o MISBHV, Fendi, ma Burberry i nai vaitau ua tuanaʻi ua faʻafeiloaʻi ai le tele o mamanu faʻapipiʻi tolu-itu i nei vaitau.O fa'ailoga tetele uma e fa'avae i luga o le fa'ailoga Monogram lolomi.Na faalauiloa e Louis Vuitton ituaiga eseese o Monogram embossed Puffer Jackets i lanu eseese ma meafaitino i lenei vaitau.

wps_doc_6

7. Fa'apipi'i o le pupu

E faʻafefea ona faʻafetaui Puffer o se fesili tele lava e uiga i le faʻaogaina o le vevela, ma o le taimi lata mai e foliga mai e maua ai se fofo fou.O le fa'aputuina o mea fa'apena o Puffer i se seti o Va'aiga atonu o se tasi lea o fa'ata'ita'iga fou.

wps_doc_7

8. Ie Fa'ainisinia

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o ie tekinolosi, NemeN, lea e tuʻufaʻatasia lelei ai le faiga o galuega i fafo ma le atinaʻeina o ie tekonolosi, na aumai muamua le LED Puffer Jacekt, ma o mea masani a le faʻailoga e faʻaopoopoina ai foi se faiga faʻalanu faapitoa i le matagi ma le susu.Sau i Puffer Jackets ma sitaili tulaga ese.

wps_doc_8

9. Faiga fa'apitoa

NFT ma Metaverse e mautinoa lava ua avea ma upu autu e le mafai e le fale gaosi oloa ona le amanaiaina i le taimi nei.I le feagai ai ma le le iʻu o le avanoa o le faʻaogaina o ata, 3D tusiata e pei o Antoni Tudisco ua oso i fafo, e le gata i le tele o faʻailoga ma tagata mamanu o loʻo taʻua i luga.


Taimi meli: Me-06-2023