itulau_fanua

O Sara o se fa'ailoga lelei?

O Zara o se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua vave faʻatau oloa faʻatau. faleoloa.I aso nei, ua tupu Zara le lauiloa e avea ma taʻutaʻua taʻutaʻua i le lalolagi atoa.

Sara (2)

O le malaga a Sara vave "ta'imua".

O tagata na faavaeina Zara e talitonu i taimi uma o lavalava o se "mea faʻatau oloa faʻatau". le old.Zara's maaleale supply chain system na fanau mai i se faiga tulaga ese manatu.Ma o lenei mea e matua faʻaleleia ai le "taimi taʻitaʻi" o le totogi a Sara. E mafai e Zara ona manumalo i le tauvaga e ala i le faʻalauiloaina o sitaili fou i le saoasaoa vave e tusa ai ma faiga masani.
I lena taimi, o le taamilosaga o gaosiga o taʻutaʻua faʻavaomalo e masani lava e oʻo atu i le 120 aso, ae o le taimi sili ona puupuu mo Sara na o le 7 aso, masani 12 aso.O aso tonu ia 12. E tolu manatu autu i lenei faiga: vave, laʻititi, ma tele. O lona uiga, o le sitaili faʻafouina vave e vave, o le numera o sitaili tasi e laʻititi, ma o sitaili e eseese. E mulimuli pea Zara O le tulaga o le vaitau, o oloa fou e taunuu i le faleoloa e matua televave, ma o le taimi o le faʻaaliga faʻamalama e suia faalua i le vaiaso. E tutusa lelei lava ma uiga o le "saili vave" i le vaitau o meaai vave.
Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e lauiloa se fetu ma le laʻei tutusa, o le a mamanuina e Sara se ofu tutusa i totonu o le lua i le tolu vaiaso ma vave tuʻu i luga o fata. sili atu le manaia o le fa'atauga fa'alekuata fou a Sara e na'o avanoa i faleoloa mo le tolu i le fa vaiaso.

Sara (1)

O le “polokiona” a Sara ua faasolo ina tele ma tele.

"O le sili atu ona faigata o se oloa e faʻatau, o le sili atu ona lauiloa." Ua faʻatupuina e Zara se numera tele o tagata faʻamaoni faamaoni e ala i lenei "le lava gaosiga"." Tele sitaili, itiiti le aofaʻi", e manaʻo tagata faʻatau e faʻatau oloa fou o le vaitau. , e tatau ona latou faʻaauau pea ona gauai atu i le faleoloa, lea e mafai ai e Sara ona ausia se faʻalavelave i le tamaoaiga.

Mulimuli ane, na vave ona tulaʻi mai le "fast fashion" ma avea ma faʻauluuluga autu i le fale gaosi lavalava, faʻauluina le faʻataʻitaʻiga a le lalolagi.

AJZ Sportswear Garment Processing Factory Supplier

Sei ou faailoa atu ia te oe le matou falegaosi lavalava
O lavalava AJZ e mafai ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa faʻailoga mo mitiafu, ofu faasee, peleue Purffer, peleue lalo, peleue Varsity, suti ma isi oloa.E iai a matou matagaluega malosi a le P&D ma le faiga o le suʻesuʻeina o gaosiga e ausia ai le lelei lelei ma le taimi puupuu mo le gaosiga tele.


Taimi meli: Aukuso-24-2022