itulau_fanua

Tufuga La'ei ma Fa'amatalaga Fa'ailoga

wps_doc_0

Gagau faatufugaga

wps_doc_1

O le faʻatupuina o gaugau e faʻaopoopoina ai se paʻu tulaga ese i laʻei, pe o ni tamai gaugau o le lanu malulu poʻo ni gaugau o isi lanu poʻo ni lanu eseese, o mea uma e faʻaopoopoina ai le lalelei tamaʻitaʻi ma le lalelei.

· Fa'aofuofu talatala

Su'ega fa'afefete fa'afuase'i ma foliga o le ie, fa'atasi ma le fa'ailoga maualuga, fa'aalia ai se pa'i o le fa'afeusuaiga, lalelei ma le paie.

· Gaugau lau o le Lotus 

I le faʻaopoopoga i foliga o lau lotus, o gaugau matala i luga o le lapoʻa tele e sili atu ona mauoa i faʻamau ma sili atu tagata taʻitoʻatasi.O lanu susulu e fetaui ma gaugau, lea e sili ona filemu ma matagofie. 

· Gagana lima 

O le aafiaga o gaugau i le lotoifale i luga o lavalava e matua lelei foi.Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faagasologa o le mamanu, ua faʻaaogaina nei o se silhouette poʻo se teuteuga, ma e susulu malosi. 

· gaugau tauau

O tau'au tau'au ua matua ita i aso nei e fausia ai se foliga tolu-dimensional.O auala eseese e faʻatautaia i le faʻataʻitaʻiina o lavalava, faʻavasega lelei le ata o Miaoman, faʻapipiʻi le malosi ma le vaivai.

· Pipi o le kola pito i luma 

O pito pito i luma o le kola e fai ma sui o le faʻatamaʻitaʻi, faʻatasi ai ma lagona faʻafefe ma le agamalu e pei o se manulele.Faʻaopoopoina le tele o le fou ma le vibrancy. 

Fa'apotopotoina Tau'au

· teuteuga Falbala 

O le la'au lotus e matua'i tele ma fa'aoga.O se mea e masani ona faʻaaogaina, ma e ese le mamanu i soʻo se mea e faʻaaogaina. 

· Teuga lalaga 

O faiga faatufugaga fa'aleaganu'u e le mafai ona pa'u ni elemene taulima, o mamanu ma laina ma'ale'ale e fa'ata'atia, fa'atulaga ma ta'ape, ma o le va'aiga e va'aia vave lava i vaega taua. 

Fa'agasologa teuteu

wps_doc_2

· Fugalaau e tolu itu

O fugalaau e tolu-dimensional e faia ai lavalava e sili ona fiafia ma faʻalelei.O le aʻafiaga o le a faʻaopoopoina ai se lagona o le mamanu moni i lavalava, ma o le tulaga o meafaitino o le a sili atu ona mauoa. 

· Elemene penina 

E mafai ona e vaʻaia elemene fou o penina i soʻo se mea, ma o foliga lapotopoto ma lamolemole e matua alofagia 

·Otipe pepa tolu itu

wps_doc_3

O le tipi pepa e tolu-dimensional o loʻo i ai se lagona o le faʻaaliga 3D, lea e aumaia ai se faiga fou i lavalava.O le tuʻufaʻatasia o laʻei faʻaonapo nei ma elemene tipi pepa ma metotia e fatuina ai se uiga faʻaonaponei tulaga ese.

 · Fuafuaga o manu

wps_doc_4

O le fa'aogaina o le lalagaina, lomitusi ma le lalagaina e tu'uina atu ai manu eseese ma isi mea ia tatou toe fo'i atu i le natura ma lagona le natura.

· Fa'aaliga Geometric

wps_doc_5

O le geometry o loʻo tuʻuina atu i se foliga faʻapitoa.O le geometry e tasi e toe faia i taimi uma ma o lauulu o lapopoa eseese e faʻaalia ai le eseesega o lanu, e fausia ai se aafiaga vaaia.O nisi faʻataʻitaʻiga e mataʻutia, ma o le fetaui o lanu e mataʻina.O nei fomu e ese le faatufugaga.

· Fa'afa'i fa'ailoga

wps_doc_6

O elemene tassel o elemene masani foi.O le tu'ufa'atasiga o laulau o tassels e sili ona matagofie, e aumaia ai le pao ma le gaioiga.

· Fa'asologa pito 

Ua tu'ufa'atasia fa'ailoga ma fa'ata'ita'iga e maua ai se lagona fa'ata'ita'i.E tuʻufaʻatasia le faʻatamaʻitaʻi ma le lalelei o laei o tamaʻitaʻi, ma o le mamanu o le feʻaveaʻi mama e oso i luga o le tino, faʻaopoopoina se lagona fiafia. 

· Teuteu i fulu

wps_doc_7

O le faʻaogaina o elemene fulufulu vaivai ma mama i lavalava na vave ona avea ma taulaiga, ma o fulu vaivai na aumaia ia i matou se lagona o le alofa.

wps_doc_8

Ajzclothing na faʻatūina i le 2009. O loʻo taulaʻi atu i le tuʻuina atu o taʻaloga taʻaloga maualuga OEM auaunaga.Ua avea ma se tasi o fa'atau oloa ma fa'atau oloa e silia ma le 70 ta'aloga ta'aloga fa'atau oloa ma fa'atau oloa fa'atau oloa i le lalolagi atoa.E mafai ona matou tu'uina atu au'aunaga fa'asinomaga fa'apitoa mo ta'aloga ta'aloga, ofu ta'aloga, pa'u ta'aloga, peleue ta'aloga, ofutino ta'aloga, mitiafu ta'aloga, ofu uila ma isi oloa.E iai a matou matagaluega malosi a le P&D ma le faiga o le suʻesuʻeina o gaosiga e ausia ai le lelei lelei ma le taimi puupuu mo le gaosiga tele.


Taimi meli: Apr-21-2023