itulau_fanua

Ose galuega taulima e tatau ona iloa ma fa'ata'ita'i e se tagata fai fa'ailoga!

E masani lava,I le peleue peisipolo,e masani ona tatou vaai i ituaiga eseese o lalaga.O le asō o le a matou faʻaali atu ia te oe le faʻagasologa o le lalagaina

Su'i filifili:
O nila o filifili e fausia ai su'isu'i feso'ota'i, e tutusa ma foliga o se filifili u'amea. O le pito i luga o le mamanu fa'apipi'iina i lenei metotia su'i e i ai se lagona o le le tutusa, ma o le teuteuga pito e le gata e tolu-dimensional lagona, ae e sili atu foi foliga maaleale pei o filifili.O le faʻatumuina o le a tuʻuina atu ai le mamanu o se vaʻaiga maʻoti, tuʻufaʻatasia.

1

Su'i solo:
O le solosolo o le solo o se ituaiga o faʻailoga e tolu-dimensional, aua o le pito i luga e siʻi aʻe e pei o se solo, e taʻua o le solosolo solo.

2

Su'i pulumu nifo:
O le pulumu pulumu, e lauiloa foi o le filo filo tu'u sa'o, e mafai ona gaosia i luga o masini fa'apipi'i masani mafolafola.O le faiga o le su'ega e tutusa ma le tolu-dimensional embroidery.Fa'aopoopo i ai se maualuga o mea fa'aoga i luga ole ie.A maeʻa le lalagaina, ona toe faʻaleleia lea o le filo faʻapipiʻi ma faʻamafola i se meafaigaluega.O le filo lalaga e tu i luga masani, e pei o le pulumu fulunifo.

3

Su'i Kolose:
O faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina e ala i le faʻaogaina o le koluse, lea e mama ma matagofie.O lenei auala su'i e masani ona fa'aoga i lavalava ma nisi mea a le fale.

4

Su'i Su'isu'i:
O mataitusi po'o mata'itusi e fa'apitoa ona fa'aogaina i le fa'atekonolosi lalagaina. E fa'atupuina se 'ava tassel i le pito.O lenei tassel e masani lava ona tipiina ma le tele o filo faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi lea i luga o le faʻataʻitaʻiga ma suʻi suʻi, ma faʻapea ona taʻalo se mea teuteu.

 

Mulimuli ia Chun Xuan, aoao atili e uiga i lavalava

5

Taimi meli: Oke-10-2022